Apartamente noi
Apartamente noi de vanzare
www.proiecteimobiliare.ro
Apartament Berceni Bloc de apartamente noi Berceni

Numar identificare apartament: (ID #328)

Vanzari Apartamente noi
sos. Oltenitei

Vanzari Apartamente noi in: Bucuresti Sud, apartament sos. Oltenitei


Finalizare: 2007
Stadiul executiei: Finalizat
Tip imobil: Ansamblu apartamente
Tip apartament: 3 cam si penthouse camere
Suprafata apartamente: 100 mp mp
Pret apartament:
de la 120 000 €

Contact oferta sos. Oltenitei
office@proiecteimobiliare.ro
0723 113 265

Descriere apartamente sos. Oltenitei:

Situat pe cea mai inalta culme a Bucurestiului, in zona Piata Sudului, ansamblul de locuinte ofera locuitorilor sai sansa sa bucure de un cadru deosebit si o priveliste unica. Uitati de aglomeratie, de grija unui loc de parcare sau de permanenta preocupare pentru siguranta copiilor vostri! Spatiul verde si zona de joaca se adauga celorlalte facilitati parcare subterana sau supraterana, acces monitorizat si securizat.
Jupiter Residence reprezinta un mediu special amenajat pentru a oferi linistea si confortul de care locatarii au nevoie pentru o viata relaxata, traita din plin.

Ansamblul de locuinte, situat in zona Piata Sudului, se intinde pe o suprafata de 6.400 de metri patrati si este alcatuit din trei blocuri, desfasurate pe 15 nivele (subsol pe 2 nivele, parter, 10 etaje si 2 etaje retrase), ce insumeaza 201 apartamente.

Constructia acestui complex rezidential a inceput in martie 2006 si a fost finalizata in octombrie 2007, suprafata totala construita fiind de 28.000 de metri patrati. Apartamentele au fost predate la cheie, avand baia si bucataria complet mobilate si utilate. Fiecare apartament beneficiaza de centrala termica proprie si de aer conditionat in living. In plus, fiecare apartament are proiectat un loc propriu de parcare, subteran sau suprateran.

Ultimele doua nivele ale cladirilor sunt ocupate de cate doua locuinte deosebite: penthouse-uri cu suprafete de 330 mp si 470 mp. Tinand cont de faptul ca ansamblul rezidential "Jupiter" este situat pe cea mai inalta culme a Bucurestiului, vederea pe care o ofera aceste penthouse-uri este deosebita. Terasa fiecaruia este ampla, de peste 100 de metri patrati, iar spatiile interioare corespund unui stil de viata luxos prin definitie.

In prezent mai sunt disponibile apartamente de 3 camere cu suprafata de 100mp, si duplexuri in doua variante cu suprafete de la 200mp.
Finalizare:
Stadiul executiei: Finalizat
Tip apartmente: 3 camere si duplexuri camere

Pret total: 135 000


Esti in pagina de detalii a unei oferte de Vanzari Apartament Berceni din Bucuresti Sud

Contacteaza-ne pentru oferta de Vanzari Apartament Berceni
sau vezi toate ofertele
apartamente noi Bucuresti Sud

www.proiecteimobiliare.ro